4 vejce
100 g cukru
1 vanilkový cukr
100 g hladké mouky
2 zarovnané kávové lžičky prášku do pečiva
25 g solamylu
lžíce kakaa
Vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, pak přidáme ostatní suroviny. Dvě třetiny těsta necháme bílé a jednu obarvíme
kakaem. Do dortové formy dáme prvně bílé těsto, na něj kakaové a špejlí promícháme a upečeme.
Krém:
1 balíček Créme Olé pudingu bez vaření s vanilkovou příchutí
300 ml mléka
Puding vyšleháme s mlékem podle návodu a rozetřeme na korpus. Na puding naskládáme čerstvé jahody a zalijeme želatinou.
Želé:
1 balíček Dort-želé červené
2 zarovnané polévkové lžíce cukru
250 ml vody
Připravíme podle návodu na sáčku.


Žádné komentáře:
Okomentovat