Počet zobrazení stránky

úterý 12. února 2013

Ferrero rocher




Piškot:
4 vejce
200 g moučkového cukru
4 lžíce oleje
4 lžíce horké vody
200 g polohrubé mouky
2 lžičky prášku do pečiva

Krém:
250 ml mléka
1 vanilkový pudink
2 lžíce cukru
120 g másla
100 g nutely
3 tatranky

Na posypání 50 g mletých oříšků

Na piškot vyšleháme celá vejce s cukrem, přidáme olej a vodu a zamícháme mouku s práškem do pečiva. Pečeme při 170 stupních na vymazaném a vysypaném plechu.

Na krém uvaříme pudink, po vychladnutí zašleháme cukr s máslem a nutelu, nakonec vmícháme rozemleté tatranky. Krém natřeme na chladný piškot a posypeme oříšky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Denivky