Fialky patří k mým oblíbeným pokojovkám, některé jsou koupené, ale většina je jich vypěstovaných z lístečků. Trvá to sice dlouho, než se dočkám prvních kvítků, ale o to větší radost z nich pak je.
Počet zobrazení stránky
pátek 2. září 2016
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
-
Těsto: 450 g hladké mouky 3 lžíce kakaa 150 g cukru 2 vejce 180 g másla 4 lžíce třešňové šťávy z kompotu Ze všech surovin vypracujeme těs...
-
Suroviny: 80 g másla 40 g moučkového cukru 3 žloutky 1 celé vejce 80 g mléka 1 kostička kvasnic 400 g hladké mouky rum Třeme máslo, cukr, ...
-
Suroviny: 180g hladké mouky 80 g moučkového cukru 140 g tuku na pečení 80 g vlašských ořechů půl lžičky skořice 1 lžíce kakaa Ze všech surov...
Žádné komentáře:
Okomentovat