Počet zobrazení stránky

87,304

pondělí 16. prosince 2019

Kokosové želvičky




Suroviny:
40 g moučkového cukru
200 g kokosu
75 g sušeného mléka
3/4 kondenzovaného mléka
Všechny suroviny smícháme a pomocí formičky tvarujeme krunýře, které krémem přilepíme na základ z lineckého těsta.

Krém:
100 ml smetany na šlehání
1 čokoláda na vaření
125 g másla
Smetanu zahřejeme, rozpustíme v ní čokoládu a necháme vychladnout. Chladnou čokoládovou směs zašleháme do másla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Roládky s pařížskou šlahačkou

  Piškotové těsto: 3 vejce  3 lžíce krystalového cukru  3 lžíce polohrubé mouky  kakao může být  Bílky vyšleháme, zašleháme cukr, žloutky a ...